Італійський гарячий шоколад - Image

Італійський гарячий шоколад

Number of servings: 2Cooking time: 10 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Весь світ дізнався про шоколад завдяки Колумбу , який відкрив Америку. Адже , какао -боби росли тільки в Південній Америці. Спочатку шоколад , як продукт був виключно напоєм : какао -боби пересмажувати потім змішували їх з холодною водою , додавали гострий перець і пили . Інки наділяли такий шоколадний напій божественними властивостями. А вся справа в хімічному складі какао -бобів , але науки у інків тоді не було. Ще б , адже , після вживання такого напою відразу доливали сили , підвищувався тонус всього організму , поліпшувалося настрій. Так Європа дізналася про шоколад . Звичайно, потім європейці вдосконалили рецепт шоколаду і сьогодні ми маємо такий приголомшливий рецепт приготування італійського гарячого шоколаду.

Ingredients

Вершки

150 мл.

Крохмаль

5 г.

Апельсин

50 г.

Шоколад чорний 70%

60 г.

Preparation steps

01

Апельсин помити, зняти з нього цедру і натерти на дрібній тертці. Змішати частину вершків з крохмалем. Потім вилити всі вершки в каструлю і довести до кипіння.

02

Шоколад розламати на шматочки і додати до вершків. Повністю розтопити шоколад і проварити суміш близько 3 хвилин до загустіння. Розлити шоколад у чашки і прикрасити апельсиновою цедрою.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Spinach salad

Spinach salad

1

20 min

Італійський гарячий шоколад – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua