
Гусяче філе з ананасами
Хоча і вважається, що найбільш м'яке м'ясо куряче, все ж не варто забувати і про інших. Гусяче м'ясо по праву вважається другим за популярністю після курячого. Хоча воно і зовсім трошки, але більш тверде, все ж існують рецепти завдяки яким можна позбутися цієї жорсткості. Наприклад, приготувати його з ананасами. По-перше, завдяки маринуванню м'ясо стає більше м'яким. По-друге, мед і ананас також пом'якшують гусяче м'ясо. До того ж ананас виступає тут і як жирозжигач. І в підсумку ви отримаєте дуже смачну страву. Її можна подавати до найрізноманітніших гарнірів. Можна прикрасити зеленню, листям салату. Хороша закуска до вечері.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Fillet
400 г.
Vita Verde Fresh Cutted Pineapple 200g
200 г.
Litniy Med Honey 750g
50 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Гусяче філе натерти сіллю і перцем. Дати промаринуватися.
02
Посмажити м'ясо в "холодній" сковорідці без олії хвилин 10. Жир, який виділиться в процесі смаження із м'яса, злити.
03
У сковороду додати мед, шматочки ананаса і готувати на невеликому вогні до м'якості м'яса.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores