Свіжий салат з куркою і яйцями - Image

Свіжий салат з куркою і яйцями

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Вашій увазі чергова вдала варіація «короля імперії салатів» або просто всіма улюбленого «Цезаря». Свіжий і ароматний, легкий і ситний, вишуканий і ефектний – всі ці якісні характеристики в точності описують цю чудову страву, яка користується шаленою популярністю в усьому світі. Ніжне філе курочки в поєднанні з тертим сиром і свіжим салатним листям знайоме багатьом, але варто додати парочку простих і доступних інгредієнтів, таких як куряче яйце і стиглі томати (рекомендуємо використовувати сорт «чері»), як салатик заграє новими смаковими нотками. Замість традиційної для «Цезаря» заправки з оливкової олії і крапельки лимонного соку використовується звичайний майонез.

Ingredients

Помідори

200 г.

Курка (філе)

200 г.

Сир

100 г.

Салат зелений

100 г.

Яйце куряче

4 шт.

Сіль

за смаком

Майонез

40 г.

Preparation steps

01

Помідори помити і нарізати кубиками або скибочками. Куряче філе відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити птицю. Філе нарізати кубиками або скибочками.

02

Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. Салат помити, просушити, нарвати руками. Сир натерти на крупній тертці. Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min