
Салат з пекінською капустою, куркою і кальмарами
Від такої вишуканої смакоти не відмовиться ні примхливий гурман, ні справжній поціновувач смаку. Пропонований салатик включає до свого складу дієтичне куряче м'ясо, океанічний делікатес – ніжні кальмари, а також свіжі овочі і фрукти. В якості заправки – жирна сметана. На Ваш розсуд можна також додати трохи свіжої зелені. Всі інгредієнти прекрасно доповнюють один одного, створюючи неповторну симфонію смакових ноток. Салат гармонійно поєднує в собі вітамінну бомбу, море насолоди, океан користі і божественний смак. І наостанок невеликий, але важливий момент: не переваріть кальмарів, інакше м'ясо стане жорстким, практично неїстівним, а Ви позбудетеся одного цінного компонента для салатику.
Ingredients
Філе куряче
300 г.
Перець болгарський
120 г.
Помідори
200 г.
Капуста пекінська
300 г.
Сіль
за смаком
Сметана
30 г.
Яблука
120 г.
Кальмари
200 г.
Preparation steps
01
Куряче філе відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити птицю. Філе нарізати кубиками або скибочками.
02
Яблуко помити і нарізати соломкою або кубиками. Помідори помити і нарізати кубиками або скибочками. Болгарський перець очистити від насіння і нарізати кубиками.
03
Капусту помити, зняти верхні листки, дрібно нашаткувати. Посипати сіллю капусту і залишити на 5 хвилин.
04
Кальмари відварити в підсоленій воді близько 1-2 хвилин. Потім охолодити і нарізати кільцями.
05
Всі інгредієнти з'єднати. Додати сметану і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores