
Курка в соусі барбекю з абрикосовим джемом
Курка і соус барбекю - це чудове поєднання. Соус надає курці легкий присмак димку, робить її більш пряною. А абрикосовий джем надає страві трохи солодкий, але незвичайний смак. Ви тільки уявіть, як смачно поєднується курка з таким змішаним смаком димку і солодощів. Думаємо, всім трохи набридли вже банальні і застарілі страви. Тут же, ми вам пропонуємо щось нове, те, що точно запам'ятається вам і вашим гостям. До того ж, курка виходить досить ситною, так що їсти її можна і як повноцінну страву.
Ingredients for the recipe
Ingredients
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
1 ст.л.
Garlic
2 зуб.
Auchan Tomatoes Canned Peeled 476g
800 г
Veres Apricot Jam 370g
100 г
Salt Egypt
2,5 ч.л.
Ellada Balsamic Vinegar 150ml
1 ст.л.
Spice Black Pepper Ground
5 г
Kurka Po-Domashnomu Chicken Drumstick
1,8 кг
Preparation steps
01
Розігріти духовку до 200°C градусів.
02
Розігріти оливкову олію в невеликому сотейнику на середньому вогні. Додати подрібнений часник і готувати 1 хвилину. Потім додати томати, джем, оцет і половину солі і перцю. Довести до кипіння, зменшити вогонь і варити 15 хвилин, поки соус злегка не загусне.
03
Тим часом, порізати курку на шматки, промити під холодною водою і добре просушити паперовим рушником.
04
Викласти у вогнетривку форму або на деко, посолити і поперчити рештою солі і перцю. Залити готовим соусом і поставити в духовку на 1 годину до готовності, 1 раз за час готування поливши соусом.
05
Подавати страву гарячою із соусом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores