Кисло-гостра капуста по-китайськи - Image

Кисло-гостра капуста по-китайськи

Number of servings: 1Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Китайська кухня дуже різноманітна та яскрава. Поняття китайської кухні охоплює безліч різноманітних регіональних кулінарій . Як і французи , китайці цінують гастрономію . Проте , основою раціону китайців з початку землеробства були і є зернові та овочі , а м'ясо споживається в невеликих кількостях. Крім того , китайці є шанувальниками гострого. І ось сьогодні ми вам представляємо прекрасну закуску. Кисло- гостра капуста по- китайськи стане родзинкою вашого столу. Страва готується всього лише п'ятнадцять хвилин. А в підсумку ви зможете насолодитися цим пікантним кисло- гострим присмаком капусти . Приємного аппетиту!

Ingredients

Капуста

250 г

Перчик чилі

5 г

Оцет

8 г

Цукор

1 ч.л.

Цибуля

2 г

Духм'яний перець

5 зерен

Сіль

3 г

Рослинна олія для смаження

50 г

Preparation steps

01

Капустяні листи наріжте ромбами.

02

Перчик чилі очистіть від насіння і наріжте на дрібні шматочки.

03

Цибулю дуже дрібно покришіть.

04

У сковороді добре розігрійте олію, але не доводьте її до кипіння. Покладіть в неї цибулю, духм'яний перець, сіль і перчик чилі, все просмажте деякий час (перець не повинен поміняти колір).

05

Після додайте капусту і просмажте її трохи більше хвилини, потім влийте оцет, покладіть цукор, все добре перемішайте, ще трохи посмажте і викладіть на тарілку.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Lo Mein

Lo Mein

1

30 min

Кисло-гостра капуста по-китайськи – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua