Пісочне печиво з полуничним конфітюром - Image

Пісочне печиво з полуничним конфітюром

Number of servings: 5Cooking time: 2 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Пропонуємо вам ще одну прекрасну ідею як урізноманітнити свій стіл, використовуючи мінімум інгредієнтів і мінімум зусиль, отримуючи в результаті максимум задоволення. Пісочне печиво з полуничним конфітюром - просто і в той же час зі смаком. Все що нам знадобиться для приготування цього печива - це позитивний настрій, хороша компанія і невичерпне натхнення. Ваша сім'я з радістю буде ласувати пісочним печивом з полуничним конфітюром з чашкою гарячого чаю або кави. Таке печиво відмінно підійде для бадьорого і веселого початку дня. Тому не втрачайте ані хвилини часу, а мерщій біжіть на кухню і приготуйте таке печиво.

Ingredients for the recipe

7 Flour 1kg
21.90

7 Flour 1kg

1 kg

Ingredients

7 Flour 1kg

250 г.

Homemade Butter

125 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

75 г.

Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs

2 шт.

Salt Egypt

3 г.

ATA Sugar Brown Portion Stick 100x5g

75 г.

Preparation steps

01

Спочатку потрібно замісити тісто. Для цього з борошна, масла, цукру, яєць та дрібки солі замісити тісто. Борошно просіяти гіркою на робочу поверхню. В заглиблення покласти цукор та яйце, навколо - нарізане кубиками холодне вершкове масло.

02

Посікти все ножем до отримання крихти. Руками швидко замісити тісто. Загорнути в харчову плівку та поставити в холодильник на 1 годину.

03

Тісто тонко розкачати, формочкою у вигляді великого серця вирізати фігурки, в половині фігурок вирізати середину іншою маленькою формочкою-сердечком, потім змастити печиво яєчним жовтком та посипати крупномеленим цукром. Випікати в духовці при 200°С 10 хвилин. Ціле печиво намастити конфітюром та накрити фігуркою з вирізаною серединою.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min