Лосось із соусом із сметани і щавлю - Image

Лосось із соусом із сметани і щавлю

Number of servings: 4Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Добре коли у вашому арсеналі є такі рецепти, які дозволяють при мінімумі часу отримати максимум користі і можливість приготувати вишукану страву. Та де ж такі взяти? - Запитаєте ви. І ми вам відповімо - як завжди у нас. Сьогодні обов'язково приготуйте страву по цьому чудовому рецепту. Смак страви прекрасний. Лосось - риба сама по собі самодостатня і смак її зіпсувати не можливо. Але сьогодні надавши даний рецепт ми вам пропонуємо не тільки не зіпсувати смак лосося, а тільки його підкреслити. Соус зі сметани і щавлю вийде неймовірно ароматним і ще більше підкреслить аромат і благородство нашої рибки. Страва подається з соусом самостійно. Приємного апетиту!

Ingredients

Цибуля червона

1 шт.

Сидр сухий

500 мл.

Щавель

200 г.

Сметана

100 г.

Лимон

1 шт.

Помідор

2 шт.

Лосось

800 г.

Масло вершкове

50 г.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Preparation steps

01

У глибоку каструлю додати сидр, поставити на сильний вогонь, всипати подрібнений червоний цибулю, уварити на третину.

02

Додати в сковороду сметану, вичавлений лимонний сік і щавель, тушкувати 2 хвилини, при цьому постійно помішуючи.

03

Додати в сковороду очищені від шкірки і дрібно нарізані помідори, додати сіль і перець за смаком, зняти сковороду з вогню.

04

В окремій сковороді обсмажити на вершковому маслі лосось, протягом 2 хвилин з кожного боку.

05

При подачі викласти лосось на тарілку, полити зверху соусом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min