
Куряча грудинка з карамелізованими яблуками і цибулею
Як швидко і легко приготувати відмінну закуску, яка буде доречною до будь-якого приводу? Ми вам у цьому із радістю допоможемо. Звичайно, подібних рецептів існує чимало, але не кожен з них такий поживний, та в той же час не калорійний. Якщо врахувати, що курячу грудку, та й взагалі будь-яке м'ясо курки можна їсти навіть на вечерю, то можете вважати, що швидка вечеря вже красується на вашому столі. Ви можете швидко приготувати цю страву за 20 хвилин і нагодувати всю сім'ю. Це вийде дуже смачно, соковито, і не позначиться на вашій фігурі. Яблука надають страві особливий кислуватий смак, якого не досягнеш з будь-яким іншим інгредієнтом.
Ingredients
Грудинка куряча
250 г.
Яблука
2 шт.
Цибуля ріпчаста
1 шт.
Часник
2 шт.
Приправи
за смаком
Цукор
за смаком
Preparation steps
01
Натерти курячу грудинку з обох сторін приправами. Обсмажити на олії на сковороді.
02
Яблука помити, нарізати на шматочки, цибулю нарізати півкільцями, часник дрібно подрібнити.
03
Готову курку викласти зі сковороди, перекласти на тарілку.
04
На сковороду викласти яблука, часник і цибулю. Висипати цукор, обсмажувати 5 хвилин на середньому вогні.
05
Готову яблучну суміш викласти на тарілку до курки.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores