Курка з моцарелою - Image

Курка з моцарелою

Number of servings: 4Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Курка з моцарелою - це страва, яка відмінно підійде на будь-який святковий стіл і стане його гідною прикрасою. Блюдо зовсім не складне, але дуже красиве і ефектне. Варіант запікання курочки під сиром з помідорами і грибами - це дуже смачно і ситно. Моцарела додає м'ясу курки приємні вершкові відтінки, а гриби роблять м'ясо більш ароматним. М'ясо курки виходить соковите і ніжне, а запечений сир - просто краса. Подавати страву до столу можна з будь-яким гарніром на ваш вибір.

Ingredients

Грудинка куряча

6 шт.

Гриби свіжі

250 г.

Спеції

за смаком

Сир пармезан

90 г.

Сир моцарела

150 г.

Помідори

2 шт.

Preparation steps

01

Грудки обсмажити на сковороді по 2-3 хвилини з обох сторін, перекласти в вогнетривку ємність.

02

Обсмажити попередньо нарізані гриби в олії протягом 5 хвилин, додати до грибів помідори, смажити 5-7 хвилин.

03

Викласти суміш з помідорів і грибів на курку, зверху присипати спеціями і тертим пармезаном, потім викласти моцарелу.

04

Поставити в розігріту духовку, випікати поки сир не почне плавитися.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Курка з моцарелою – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua