Коул слоу з ананасами - Image

Коул слоу з ананасами

Number of servings: 4Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Салат Коул Слоу популярний вже багато століть, його готували ще в Стародавньому Римі. Головні інгредієнти салату - терта свіжа морква і тонко нашаткована капуста. Незвичайна назва так і перекладається: по-голландськи kool sla - салат з капусти, по-англійськи slaw -шинкована капуста. Краще використовувати молоду білокачанну, ніжну савойську або пекінську капусту. Оригінальність смаку салату додає заправка, базовими складовими якої є сметана, майонез і гірчиця. Іноді додають оцет, сік лимона, соєвий соус. Крім основних інгредієнтів господині додають в салат яблуко, корінь селери, ананаси і апельсини. Салат виходить яскравим на вигляд і смак і дуже вітамінним за складом.

Ingredients for the recipe

Cabbage
14.79 - 23.99

Cabbage

per 1 kg

Ingredients

Cabbage

400 г.

Carrots

300 г.

Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g

2 ст. л.

KhMZ Sour Cream 20%

2 ст. л.

Vinnytsia Mustard 125g

за смаком

Preparation steps

01

Капусту і моркву промити під холодною водою, очистити, нашаткувати.

02

Ананаси витягнути з банки, рідину злити, нарізати невеликими шматочками.

03

Змішати в якості соусу сметану і майонез, додати за смаком гірчицю. Перемішати.

04

Змішати в салатниці моркву з капустою, додати ананаси, заправити соусом і перемішати.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min