Риба на грилі з имбирно-манговим соусом - Image

Риба на грилі з имбирно-манговим соусом

Number of servings: 4Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Перед вами рецепт риби на грилі з имбирно-манговим соусом. Риба на грилі виходить дуже ніжна і соковита, але найбільш виграшним в цій страві є кисло-солодкий манговий соус, який надає страві пікантності. Фруктові соуси підходять до риби ідеально. У даний же соус можна для смаку додати наступні інгредієнти (як окремо, так і поєднуючи їх): сухе біле вино, апельсиновий сік, мускатний горіх, часник, помідори, сік лайма, червону цибулю. Рибу рекомендується брати білу, нежирних і средньожирних сортів. Добре підійде палтус, окунь, хек, минтай. У вигляді гарніру можна подати овочі, рис і картопляне пюре.

Ingredients for the recipe

Dobra Ryba Delicate Herring 500g
148.29

Dobra Ryba Delicate Herring 500g

500 g

Ingredients

Dobra Ryba Delicate Herring 500g

440 г.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

10 мл.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Eco Powder Ginger

10 г.

Yan Mango Juice without Sugar 0.93l

150 мл.

Preparation steps

01

Розігріти гриль або мангал. Рибу (філе) покласти в миску, додати сіль, перець, оливкову олію. Залишити маринуватися близько 15 хвилин. Гриль змастити олією.

02

Викласти рибу на гриль і смажити приблизно 5 хвилин з кожного боку. У сік додати тертий імбир, уварити в сотейнику (об'єм повинен зменшитися втричі). Викласти рибу на тарілки і прикрасити соусом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min