Запечена паста з цукіні і сиром - Image

Запечена паста з цукіні і сиром

Number of servings: 4Cooking time: 1 h 10 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Цей рецепт для любителів пасти - смачної, ситної і поживної страви. Паста - це страва італійської кухні, що традиційно складається із двох основних компонентів: будь-якого макаронного виробу, виготовленого з твердих сортів пшениці, і соусу. Існує безліч варіантів її приготування. Особливість запропонованого варіанту в тому, що одним із інгредієнтів є кабачки цукіні. А головна особливість цієї страви: після традиційного відварювання пасти і з'єднання з іншими інгредієнтами її пропонується запекти в духовці. Сир - невід'ємна частина будь-якої пасти. У цьому рецепті пропонується використовувати три види сиру, але, звичайно ж, можливі інші варіанти, і вибір залишається за Вами.

Ingredients

Паста

200 г.

Масло вершкове

40 г.

Цибуля зелена

4 стеблі

Цукіні

400 г.

Яйце куряче

4 шт.

Вершки

125 мл.

Сир рікота

100 г.

Сир моцарела

100 г.

Сир пармезан

75 г.

Preparation steps

01

Духовку розігріти до 180°C. Відварити пасту в трохи підсоленій воді до повної готовності, воду злити.

02

Сковороду поставити на вогонь, покласти вершкове масло, розтопити, всипати нарізану зелену цибулю, смажити протягом 1 хвилини, додати натерті цукіні, готувати протягом 4 хвилин, до м'якості. Остудити.

03

У мисці змішати яйця, вершки, рікоту, моцарелу і половину натертого пармезану, перемішати, додати в кінці пасту, повторно перемішати всі інгредієнти.

04

Викласти масу із пасти в цукіні на сковороду. Перемішати, посолити і поперчити, додати спеції.

05

Змастити форму для випікання маслом. Викласти масу зі сковороди, посипати тертим пармезаном. Випікати протягом 25-30 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Spinach salad

Spinach salad

1

20 min

Запечена паста з цукіні і сиром – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua