Свинина в листковому тісті - Image

Свинина в листковому тісті

Number of servings: 4Cooking time: 45 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Цю соковиту свинину з абрикосовим прошарком під скоринкою з м'якого листкового тіста можна приготувати з цілком буденного приводу - нагодувати вечерею улюблену сім'ю, і за більш святкового, для романтичної вечері або новорічного застілля. Втім, важливий навіть не привід, а сам процес споживання - не відмовляйте собі в задоволенні! Всім відомо, що абрикос додає м'ясу особливий смак, робить його більш соковитим. Такий м'ясний рулет перед подачею поріжте на шматочки і подавайте теплим. Страва стане відмінним доповненням до будь-якого гарніру. Або ж буде чудовою повноцінною стравою завдяки ситній свинині.

Ingredients

Свинина (філе)

600 г

Листкове тісто

500 г

Печінковий паштет

300 г

Консервовані абрикоси

4 шт.

Яйця

1 шт.

Молоко

2 ст.л.

Кунжут

2 ст.л.

Рослинна олія для смаження

100 мл

Мелений чорний перець

за смаком

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

Свинину нарізати досить тонкими шматками, натерти сіллю і перцем та обсмажити у розігрітій рослинній олії з двох сторін.

02

Листкове тісто розкачати в пласт товщиною 5 мм.

03

Змастити тісто печінковим паштетом.

04

Абрикоси нарізати скибочками і викласти на паштет.

05

Зверху викласти підсмажене м'ясо.

06

Скрутити тісто в рулет і з'єднати краї зубочистками.

07

Духовку разігріти до 180°C.

08

Покласти рулет на деко швом вниз.

09

Яйце збити з молоком і цією сумішшю змастити рулет. Посипати його насінням кунжуту.

10

Зробити в рулеті кілька проколів і випікати в розігрітій духовці до золотистого кольору.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Свинина в листковому тісті – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua