Салат з пекінською капустою і креветками - Image

Салат з пекінською капустою і креветками

Number of servings: 4Cooking time: 10 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Цей смачний, вишуканий, корисний салатик стане Вашим кращим перекусом або навіть вишуканою вечерею за келихом вина. Готується просто і швидко, ніяких зусиль не вимагає, особливо якщо Ви вирішите використовувати вже зварені очищені креветки. Можна також взяти заморожені, однак їх потрібно попередньо очистити і відварити. Для святкового застілля рекомендуємо використовувати великі королівські креветки: салатик буде виглядати в рази ефектніше і вже точно не залишиться без уваги гостей. Традиційна для Китаю, але встигша нами полюбитися пекінська капуста, кисло-солодкі яблучка і хрусткий огірок роблять страву свіжою і легкою. Цікава заправка з майонезу та кетчупу надає пікантну нотку.

Ingredients

Креветки

400 г.

Майонез

15 г.

Кетчуп

15 г.

Яблуко

160 г.

Огірки

160 г.

Сіль

за смаком

Капуста пекінська

200 г.

Preparation steps

01

Креветки відварити в підсоленій воді протягом декількох хвилин. Яблука і огірки помити і нарізати соломкою.

02

Капусту помити, зняти верхні листки, дрібно нашаткувати. Змішати майонез з кетчупом.

03

Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Салат з пекінською капустою і креветками – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua