
Паста з грибами
Хочете приготувати щось смачне, незвичайне і, як кажуть, на швидку руку? Тоді вам на допомогу прийде паста з грибами. Паста феттучіні дуже красиво виглядає на тарілці, неважка для шлунку і має приємний смак. Гриби замінять м'ясо, а зелень, оливкова олія, перець і часник подарують вам запах Середземномор'я. До речі, часник є відмінним афродизіаком. Всього лише пару зубчиків не зроблять запах неприємним, однак чудово вплинуть на смак страви. Все, що вам знадобиться для цієї пасти, - це 20 хвилин часу, мінімум інгредієнтів і трохи гарного настрою. І смачна вечеря гарантована! А два келихи червоного вина і свічка зроблять вечерю романтичною.
Ingredients
Паста фетучині
500 г.
Гриби
500 г.
Часник
3 зуб.
Олія оливкова
30 мл.
Зелень
30 г.
Сіль
за смаком
Перець чорний
за смаком
Preparation steps
01
Часник очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Обсмажити часник в оливковій олії. Видалити часник з сковороди, а олію залишити.
02
Помити гриби і нарізати кубиками або скибочками. Додати до олії, в якій смажився часник, нарізані гриби. Обсмажити 5 хвилин, додати сіль, перець за смаком.
03
Зелень помити, просушити і дрібно нарізати. Додати зелень до грибів. Закип'ятити воду, посолити і відварити в ній пасту до готовності. На тарілку викласти пасту, а зверху гриби. Прикрасити зеленню і подавати на стіл.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores