Французькі млинці - Image

Французькі млинці

Number of servings: 4Cooking time: 2 h 40 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Час радувати близьких ароматною випічкою. Крепи або французькі млинці – хрусткі трубочки (або конвертики) з ніжних млинців. Млинець повинен вийти дуже тонким, але при цьому міцним і еластичними. Для цього в тісто додають більше яєць і топлене вершкове масло. Рулетики наповнюють начинкою з фруктів, ягід, вершків або джему. Прекрасний варіант смачного і ситного сніданку. Оскільки млинці тонкі і ніжні, важливо не перетримати їх на сковороді. З кожного боку випікати не більше 20-25 секунд. Інакше підгорять. За пропонованим рецептом млинці змащуються лікерним апельсиновим кремом. Вишукано і пікантно, чи не так?

Ingredients

Борошно пшеничне

200 г.

Молоко

400 мл.

Цукор

150 г.

Яйце куряче

2 шт.

Сіль

1 ч. л.

Ванілін

0,5 ч. л.

Масло вершкове

175 г.

Апельсини

2 шт.

Коньяк

3 ч. л.

Лікер апельсиновий

6 ст. л.

Олія рослинна

50 мл.

Какао-порошок

за смаком

Preparation steps

01

Змішати в мисці борошно з сіллю, додати 1 ст. л. цукру, вбити яйця, перемішати до однорідної маси.

02

Додати в тісто ванілін, 2 ст. л. топленого вершкового масла, налити молоко. Перемішати ще раз тісто, залишити на 2 години.

03

Обсмажити млинці на розігрітій сковороді в рослинній олії, з обох сторін.

04

Висипати цукор в невелику каструлю, поставити на вогонь, нагріти, влити сік апельсинів і додати цедру, покласти вершкове масло, додати коньяк і лікер, а також додати какао-порошок. Варити суміш на маленькому вогні, суміш повинна бути однорідною.

05

Змастити кожен млинець кремом, згорнути в рулет, викласти млинці на тарілку.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Asparagus Salad with Peas And Eggs

Asparagus Salad with Peas And Eggs

2

40 min

Французькі млинці – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua