
Кокосовий барфі
Безсумнівно, коли ви запрошуєте гостей додому, вам хочеться якось їх здивувати своїми кулінарними здібностями в тому числі. Ви можете приготувати дуже багато різних смачних страв, але якщо ви подасте на десерт кокосовий барфі, ваші гості будуть у захваті. Адже не дарма навіть приказка є, що найсмачніше залишають на десерт. Ця ніжна і легка на смак солодка страва відразу зверне на себе увагу ваших гостей. А все завдяки тому, що барфі - це милі і невеликі за формою кубики, які дуже естетично виглядають на столі. Кокосова м'якоть робить страву дуже легким і в той же час солодким. Це чудовий варіант як для будь-якого свята, так і для звичайної вечері.
Ingredients
Кокос
1 шт.
Молоко
150 г.
Молоко згущене
180 г.
Горіх кеш'ю
50 г.
Масло вершкове
50 г.
Preparation steps
01
Подрібнити горіхи. Розтопити вершкове масло, обсмажити горіхи до золотистого кольору.
02
Додати кокосову м'якоть і влити згущене молоко.
03
Додати молоко і варити, періодично помішуючи, протягом 1 години на дуже маленькому вогні.
04
Готову масу остудити і розкачати її ковбаскою. Нарізати 12 шматочків, обваляти їх в кокосовій стружці.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores