
Салат з маринованих грибів та шинки
Гриби, будь то смажені, мариновані тушковані або варені, чудово поєднуються з будь-якими інгредієнтами і зможуть прикрасити абсолютно будь-яку страву. Відмінні смакові якості, неповторний аромат, апетитний вигляд і пружна текстура роблять цей натуральний продукт однією з кращих закусок не тільки для святкового застілля, але і для звичайної сімейної трапези. У салаті, який ми хочемо Вам запропонувати, використовуються ароматні мариновані грибочки. Тому Ви дуже швидко зможете приготувати цей простий, але дуже смачний і ситний салатик. Вам потрібно лише нарізати всі інгредієнти і заправити салат. Гості навіть і роздягнутися не встигнуть, а Ви вже піднесете до столу неординарну і вишукану страву.
Ingredients
Шинка
150 г.
Печериці мариновані
200 г.
Сіль
за смаком
Оливкова олія
30 мл.
Перець чорний мелений
за смаком
Петрушка
10 г.
Preparation steps
01
Шинку нарізати соломкою. З грибів злити рідину. Петрушку помити, просушити і подрібнити. Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores