Курячі шніцелі - Image

Курячі шніцелі

Number of servings: 2Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Пропонуємо вам простий рецепт курячих шніцелів. Ці найніжніші відбивні з курячого м'яса, в красивій скоринці з панірувальних сухарів можуть здивувати вас сьогодні своїм смаком. Курячі шніцелі можуть стати відмінним рішенням для ситного обіду. До того ж, подавати їх можна з будь-яким гарніром. Овочеві гарніри підкреслять ніжність курячого м'яса, а круп'яні і картопляні гарніри зроблять їх більш ситними. Для того, щоб правильно харчуватися не потрібно багато часу, сил і грошей, достатньо лише знати, де можна знайти легкі і доступні рецепти приготування страв. Як у нашому прикладі, шніцелі готуються дуже швидко, і тим не менше ви принесете величезну користь вашому організму.

Ingredients

Куряча грудка

1 шт.

Яйця

3 шт.

Сухарі панірувальні

200 г.

Сіль

за смаком

Соняшникова олія

за смаком

Preparation steps

01

Взяти курячу грудку і розрізати її широким ножем на поздовжні частини, так, щоб вийшли тонкі шматочки.

02

Кожен з отриманих шматочків, необхідно гарненько відбити, щоб вони набули форми шніцелів.

03

У невелику миску розбити яйця і гарненько збити виделкою, при цьому за смаком підсолити. Після чого поставити сковороду з невеликою кількістю олії на вогонь.

04

Кожен відбитий шматочок  необхідно гарненько обваляти в панірувальних сухарях. І потім з обох сторін гарненько вмочити їх в яйцях.

05

Після чого отримані шніцелі обсмажити на розігрітій сковороді приблизно по 2 хвилини з кожного боку.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Курячі шніцелі – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua