Томатний пиріг - Image

Томатний пиріг

Number of servings: 10Cooking time: 1 h 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

У цьому рецепті використовується готове листкове тісто, яке як палочка-виручалочка допоможе Вам порівняно швидко приготувати томатний пиріг, спрощуючи процес приготування. До того ж, випічка з листкового тіста виходить дуже ніжною. Якщо тісто заморожене, розморозьте його заздалегідь. Не забудьте наколоти тісто виделкою, щоб воно не здулося. Серед інгредієнтів два види сиру, оливки і головне - помідори (адже пиріг томатний). Хоча, звичайно, назвати помідори головним інгредієнтом можна з натяжкою. У пирозі відчуваються смакові нотки абсолютно всіх інгредієнтів. В результаті приготування у Вас вийде дуже смачний, красивий пиріг.

Ingredients

Листкове тісто

500 г.

Помідори

3 шт.

Часник

4 зубчики

Моцарела

200 г.

Пармезан

200 г.

Майонез

80 г.

Оливки

40 г.

Гірчиця

2 ст. л.

Цибуля

1 шт.

Сіль

1 щіпка

Базилік

2 ст. л.

Чорний мелений перець

1 щіпка

Preparation steps

01

Тісто розкачати, викласти у форму, проколоти виделкою. Випікати 10 хвилин. Зняти фольгу.

02

Змастити охолоджену основу гірчицею. Зверху посипати порізаними оливками.

03

Посипати тертою моцарелою. Зверху покласти тонко порізані помідори. Поперчити, посолити. Посипати рубаним часником, цибулею і базиліком.

04

Змішати майонез з тертим пармезаном. Викласти сирну суміш на пиріг. Випікати в духовці при 170°C 40 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Томатний пиріг – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua