Мафіни з беконом і болгарським перцем - Image

Мафіни з беконом і болгарським перцем

Number of servings: 10Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Мафін - це маленька за розміром і кругла або овальна за формою випічка. Взагалі, слово «мафін» перекладається з французької moufflet - м'який хліб і з німецької muffe - один з видів хліба. Мафіни бувають 2-х типів: англійські та американські. Для виготовлення англійських мафінів використовують дріжджове тісто, а для американських в тісто кладуть розпушувач або соду. Мафіни мають різноманітні начинки, в тому числі і фруктові. Але в даному рецепті начинка не солодка, вона складається з бекону і болгарського перцю. Цей склад начинки робить мафіни дуже смачними, ситними і ароматними. Такі мафіни підійдуть для сніданку або для сімейного пікніка на природі.

Ingredients for the recipe

Ingredients

Bell Pepper

300 г.

Chilled Bacon

200 г.

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

3 шт.

Homemade Butter

100 г.

7 Flour 1kg

150 г.

Dobryk Baking Powder

1 ч. л.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Fresh Greens Mix 100g

за смаком

Preparation steps

01

Перець промити, розрізати навпіл і очистити від насіння. Потім нарізати перець кубиками.

02

Зелень також промити і дрібно посікти.

03

Бекон нарізати кубиками і трохи обсмажити його на сковороді без олії.

04

Масло заздалегідь дістати з холодильника, щоб воно було м'яким, змішати з яйцем.

05

Потім до цієї суміші додати обсмажений бекон, зелень і перець.

06

Поперчити і посолити, за смаком, і ретельно перемішати.

07

Потім додати трохи розпушувача і борошна, знову перемішати.

08

Наповнити готовим тістом форми для випікання і поставити їх у духовку, розігріту до 180°С хвилин на 30-35.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min