Запечений імбирний шоколад - Image

Запечений імбирний шоколад

Number of servings: 2Cooking time: 1 h 30 minDifficulty: DifficultMeal: Dinner

Ароматний шоколадний десерт зможе здивувати навіть самих великих ласунів. Прикрасивши цукатами і сухофруктами вийде нехитрий пряний шоколад - справжня святкова страва. Запечений імбирний шоколад можна назвати "унікальним", за рахунок суміші з гіркого шоколаду, ванілі і імбиру, виходить ароматний і ніжний десерт. Шоколад наділений антиоксидантами, які допомагають нам подовше залишатися молодими і здоровими, а найціннішою властивістю залишається - здатність підняти настрій. Збадьорююча дія не гірше енергетиків, але без побічних ефектів. За вищеперелічені заслуги у шоколаду по праву з'явилося своє свято 11 липня - Всесвітній день шоколаду. Подаруйте собі радість із яскравим шоколадним частуванням.

Ingredients

Молоко

100 мл.

Вершки

150 мл.

Чорний шоколад

130 г.

Жовтки

2 шт.

Цукор

1 ч. л.

Мелений імбир

1 ч. л.

Ваніль

1 г.

Preparation steps

01

У каструлю влити вершки. Додати ваніль. Поставити на вогонь і нагріти. Накрити кришкою. Настояти 30 хвилин.

02

У окремій каструлі розтопити шоколад. Додати 100 мл. молока. Потім вершки, жовтки, цукор і імбир. Перемішати.

03

Отриману суміш розлити у форми для запікання. Поставити на деко. Налити в нього води наполовину. Випікати шоколад 50 хвилин при температурі 140ºС.

04

Вийняти горщики. Протерти від води. Остудити (близько 5 годин).

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Запечений імбирний шоколад – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua