Запечена телятина з гірчицею - Image

Запечена телятина з гірчицею

Number of servings: 10Cooking time: 1 h 15 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Як можна не любити телятину? Це соковите і ніжне м'ясо, що тане в роті. Якщо Ви не вегетаріанець, то просто зобов'язані приготувати цю вишукану страву – запечену телятину з гірчицею. Вона стане хорошим варіантом романтичної вечері або сімейного обіду. Як відомо, зерниста гірчиця добре розм'якшує м'ясо і сприяє кращому просяканню його травами і спеціями. Процес запікання телятини проходить три етапи. За цей час в алюмінієвій фользі формується апетитна скоринка – радість справжніх гурманів. В результаті Вас чекає м'яке м'ясо всередині і хрустка пряна скоринка зовні. Ви вже хочете спробувати цю страву? Тоді вперед радувати коханих. Ну і себе звичайно.

Ingredients

Вирізка з телятини

1 кг.

Гірчиця (будь-яка в зернах)

2 ст. л.

Вершкове масло

4 ст. л.

Сіль

за смаком

Перець

за смаком

Preparation steps

01

Заздалегідь вийняти вершкове масло з холодильника, щоб воно розм'якшилося. Посолити, поперчити м'ясо і змастити його вершковим маслом. Зверху обмазати гірчицею і відставити на 30 хвилин.

02

Розігріти духовку до 220ºС. Розташувати решітку над деко і покласти вирізку на неї. Таким чином можна буде зібрати сік, який буде виділятися. Запікати протягом 20 хвилин.

03

Вийняти м'ясо з духовки і знизити в ній температуру до 180ºС. Загорнути м'ясо в алюмінієву фольгу і продовжити запікати ще 15 хвилин. Потім забрати фольгу і запікати ще 10 хвилин при температурі 200ºС.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Запечена телятина з гірчицею – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua