
Ванільна сирна запіканка
Нижче наведено саме той рецепт, який прийнято вважати за основу сирної запіканки, з необхідним пропорційним поєднанням. Основний рецепт, який вже ви можете змінювати на власний смак. Додавати і подавати запіканку можна з чим завгодно. Додати можна цукати, шматочки шоколаду, горіхи, родзинки. На дно запіканки можна покласти мюслі або печиво з вершковим маслом, тоді у запіканки буде смачна, трохи хрустка основа. Також, за бажанням, в саму запіканку або на дно можна покласти фрукти (наприклад, банани, яблука, ягоди, шматочки запеченого гарбуза зі спеціями). Подавайте її теплою чи охолодженою, зі сметаною, соусами, джемами.
Ingredients
Кисломолочний сир
750 г.
Сметана
200 г.
Цукор
30 г.
Яйце куряче
3 шт.
Цукор ванільний
30 г.
Борошно пшеничне
20 г.
Preparation steps
01
Яйця збити з цукром в пишну масу. Додати до яєчної суміші сметану, протертий через сито сир і добре перемішати. Просіяти борошно і додати до сирної маси. Довести тісто до однорідної консистенції.
02
Духовку розігріти до 200°C. Сирне тісто викласти у форму (заповнювати на 3/4) і поставити в духовку. Випікати запіканку близько 25-30 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores