Ніжна куряча печінка з рисом та горошком - Image

Ніжна куряча печінка з рисом та горошком

Number of servings: 4Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Приємний ніжний рецепт курячої печінки повинен звернути вашу увагу на себе. Адже куряча печінка - це досить корисно. По-перше, в ній так само багато білка, як і в грудинці курки. По-друге, в ній дуже багато різних вітамінів. Курячу печінку навіть рекомендують вживати вагітним жінкам. Тому ми пропонуємо вам рецепт, як приготувати її смачно і зберегти корисні речовини. Разом з рисом і горошком виходить повноцінна страва, яку можна подавати до сімейного обіду або вечері. А томатна паста доповнить всю страву і зробить її не надто сухою, а більш соковитою. Спробуйте ввести таку просту і досить дієтичну страву у свій раціон - не пошкодуєте.

Ingredients

Спеції

за смаком

Прянощі

за смаком

Перець часниковий

за смаком

Сіль

за смаком

Вода

300 мл.

Горошок зелений (консервований)

200 г.

Цибуля ріпчаста

1 шт.

Олія

100 мл.

Печінка куряча

500 г.

Рис

200 г.

Томатна паста

30 г.

Зубчик часника

5 шт.

Preparation steps

01

Печінку почистити від плівок, промити, нарізати не занадто дрібно. Цибулю подрібнити, часник дрібно порубати.

02

В глибоку сковорідку чи кастрюлю залити олію, нагріти її. Покласти печінку та обсмажити в олії 5 хвилин. Додати цибулю, часник, обсмажити ще 5 хвилин.

03

Покласти в сковорідку томатну пасту, перемішати. Засипати промитий рис, посолити, додати перець. Залити воду, перемішати, додати горошок. Залишити готуватися на середньому вогні 10 хвилин під закритою кришкою, не перемішуючи.

04

Після пройденого часу зняти сковорідку з вогню та не відкривати кришку ще 10-15 хвилин. За цей час надлишку рідини не залишиться. Перемішати вміст сковорідки. Готово.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Ніжна куряча печінка з рисом та горошком – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua