
Стручкова квасоля з яйцем і помідорами
Слід для початку відзначити, що потрібно брати спеціальний ніжний вид квасолі, в якій можна їсти не тільки зерна, але й стручки. Це французька квасоля. Щоб ви не замислювалися, готувати цю страву чи ні, ви повинні знати, що квасоля дуже корисна для нашого організму в будь-якому віці. Для молодих - це клітковина, каротин і вітамін С. У більш зрілому віці вона знижує ризик інфаркту. Щоб квасоля вийшла не суховата, додайте помідори і і томатну пасту. А яйця зроблять страву більш ситною. Це відмінний варіант для сніданку, щоб зарядитися енергією на весь день. Її навіть можна їсти як повноцінну страву, адже вона досить ситна.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Chicken Egg C0 1pc
1 шт.
Pink Tomato in Packing
200 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
30 мл.
Chumak Tomato Paste 25% 300g
30 г.
Green Beans
400 г.
Preparation steps
01
Поставити сковороду на вогонь, розігріти, обсмажити подрібнену цибулю в оливковій олії до золотистого кольору.
02
Додати до цибулі в сковороду помідори, очищені від шкірки і нарізані, влити томатну пасту. Перемішати. Готувати до однорідної маси.
03
Додати квасолю в сковороду, трохи влити води, посолити за смаком. Тушкувати до готовності квасолі.
04
Збити яйця, додати до квасолі. Готувати, поки не запечутся яйця. При подачі поперчити за смаком і додати зелень.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores