Суп-пюре з броколі і курячим філе - Image

Суп-пюре з броколі і курячим філе

Number of servings: 6Cooking time: 35 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Багато господинь зовсім не використовують у своїй кулінарній практиці такий овоч, як капуста броколі, яка вважається королевою капустяного царства. Пояснити цей факт складно, бо броколі готова поділитися з нами своїм дійсно унікальним набором вітамінів і мікроелементів. Познайомтеся ближче з броколі, приготувавши з неї суп-пюре. Корисність інших інгредієнтів запропонованої страви: курячого філе і ріпчастої цибулі теж не викликає сумнівів. За бажанням замість ріпчастої цибулі можна використовувати цибулю-порей, а куряче філе можна замінити філе індички. У будь-якому випадку у Вас вийде смачний, дуже ніжний і при цьому вельми ситний суп-пюре.

Ingredients

Броколі

400 г.

Куряче філе

300 г.

Ріпчаста цибуля

150 г.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Вода

2 л.

Preparation steps

01

Філе нарізати кубиками.

02

Ріпчасту цибулю дрібно покришити.

03

Залити філе 2 л. води, варити 15 хвилин після закипання.

04

У бульйон додати цибулю.

05

Слідом за цибулею додати броколі і варити все разом протягом 10 хвилин.

06

Збити за допомогою блендера. При подачі прикрасити зеленню.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Суп-пюре з броколі і курячим філе – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua