Шашлик із курки з сухофруктами і ніжним соусом - Image

Шашлик із курки з сухофруктами і ніжним соусом

Number of servings: 4Cooking time: 45 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Хоча шашлик - це страва грузинської кухні, і там його, за всіма правилами. готують із баранини, все ж він поширений по всьому світу. Не дивно, що тепер є так багато різних рецептів, способів приготування і навіть різні інгредієнти. У нашому рецепті ми пропонуємо вам робити шашлик із курячого м'яса. Цей рецепт підійде тим, хто з тих чи інших причин не їсть будь-яке інше м'ясо. Не сумнівайтеся, курка теж дуже хороша для шашлику. А особливо, якщо робити його ще й із сухофруктами і соусом. Адже сухофрукти просочують своїм ароматом всю страву, роблячи шашлик більш насиченим і апетитним . Не кажучи вже про те, які корисні сухофрукти.

Ingredients

Куряча грудинка

600 г.

Курага

400 г.

Чорнослив

200 г.

Сир кисломолочний

200 г.

Сік лимона

0,5 шт.

Оливкова олія

за смаком

Сіль

за смаком

Перець

за смаком

Preparation steps

01

Куряче філе нарізати невеликими шматочками.

02

У формі змішати оливкову олію, сік лимона, сіль і перець.

03

Потім потрібно нанизати куряче філе на шпажки упереміш з курагою і шматочками чорносливу.

04

Викласти шашлики в форму з маринадом і залишити на 20 хвилин. Періодично шашлики потрібно перевертати.

05

Для ніжного соусу потрібно збити кисломолочний сир в блендері і додати трохи кураги і лимонного соку. Добре подрібнити. Соус повинен вийти однорідним.

06

Шашлики смажити на сковороді-гриль 3-5 хвилин з кожного боку і подавати з сирним соусом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Шашлик із курки з сухофруктами і ніжним соусом – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua