Салат із фореллю і картоплею - Image

Салат із фореллю і картоплею

Number of servings: 2Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Салат із фореллю і картоплею - це той випадок, коли салат можна подавати як основну страву на стіл. Адже в ньому є і картопля, і риба. Вони роблять страву більш ситною, тому вона зійде і за головну страву. При цьому риба не дуже калорійна, але корисна завдяки фосфору. А запечена картопля набагато корисніша, ніж смажена, адже в ній залишається більше корисних речовин. Заправка з медом, гірчицею і лимонним соком робить страву м'якою і ще більш смачною. Адже лимонний сік - це перша заправка до риби, а мед не тільки солодкий, але і дуже корисний, що особливо актуально в холодні дні. Так що пропонуємо вам насолодитися цією чудовою стравою.

Ingredients

Салат

50 г.

Форель слабосолена

200 г.

Картопля

330 г.

Гірчиця

10 г.

Мед

10 г.

Олія оливкова

20 мл.

Розмарин

5 г.

Лимон

100 г.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Preparation steps

01

Духовку розігріти до 200°C градусів. Картоплю помити, очистити, нарізати скибочками. Скласти скибочки в миску, додати за смаком сіль, перець й частину оливкової олії. Добре все перемішати і викласти картоплю на деко (в один шар). Поставити в духовку і запікати близько 30 хвилин.

02

Оливкову олію змішати з медом, гірчицею, лимонним соком. За смаком додати трохи солі і довести до однорідної консистенції (можна трохи збити міксером). М'якоть риби відокремити від кісток (якщо вони є) і нарізати скибочками, соломкою або кубиками (за бажанням).

03

Скибочки картоплі дістати, нарізати соломкою або кубиками, дати трохи охолонути. Салат помити, просушити, нарвати руками. Змішати інгредієнти, додати заправку, обережно перемішати і подавати.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Салат із фореллю і картоплею – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua