Рис із креветками, овочами та омлетом - Image

Рис із креветками, овочами та омлетом

Number of servings: 4Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Рис із креветками, овочами і омлетом - страва китайської кухні. Треба відзначити, що рис досить гармонійно поєднується з морепродуктами. Заморожена овочева суміш забезпечить страві яскраву колірну гамму, а шматочки омлету додадуть їй ніжності. Крім усього іншого всі інгредієнти страви дуже корисні для здоров'я. І кілька порад по процесу приготування. Переважно використовувати рис не свіжозварений, а зварений попередньо, що до того ж встиг "відпочити" в холодильнику протягом 3-4 годин. Грудки рису (якщо такі є) потрібно гарненько розбити руками і прогріти рис разом із овочами.

Ingredients

Рис

500 г.

Суміш овочева заморожена

250 г.

Яйце куряче

3 шт.

Креветки королівські очищені

16 шт.

Часник

4 зубчики.

Олія рослинна

120 мл.

Preparation steps

01

Яйця збити. Розігріти сковороду, налити рослинну олію, вилити яйця, приготувати омлет. Після чого, перекласти на тарілку і нарізати шматочками.

02

Додати трохи олії на ту ж сковороду, викласти в неї подрібнений часник, додати креветки, на сильному вогні обсмажити. Креветки повинні стати рожевими. Після чого, перекласти на тарілку.

03

Долити рослинну олію на сковороду, висипати овочі, обсмажити. Додати до овочів рис, який необхідно попередньо відварити і залишити на 3-4 години в холодильнику.

04

При подачі викласти на тарілку рис з овочами, додати шматочки омлету і креветки, перемішати. При бажанні можна подавати з соєвим соусом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min