Гарбузовий Мартіні - Image

Гарбузовий Мартіні

Number of servings: 2Cooking time: 10 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Один із найбільш улюблених напоїв жінок можна зробити в домашніх умовах. Названий коктейль на честь свого творця - Мартіні де Анна де Тоггія. Класичний варіант коктейлю робиться із рівних частин вермуту (легкої горілки) та джину. Але останнім часом вермуту додають все менше. У нашому рецепті домашнього Мартіні дуже незвичайні складові. Для коктейлю слід змішати горілку із гарбузовим пюре. Хоча на перший погляд може здатися, що це не зовсім смачно. Все ж таки не поспішайте з висновками. Спробуйте поекспериментувати і подати такий коктейль на домашній вечірці. Ваші гості будуть приємно здивовані.

Ingredients

Цукор

2 ст. л.

Кориця

0,5 ч. л.

Горілка

6 ст. л.

Гарбузове пюре

2 ст. л.

Мед

2 ст. л.

Preparation steps

01

Змішати цукор і корицю.

02

Опустити охолоджений келих краями вниз і добре прокрутити в суміші цукру і кориці - вийде смужка.

03

У шейкері з льодом струснути горілку, гарбузове пюре з медом і процідити в підготовлений келих для мартіні.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Гарбузовий Мартіні – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua