
Пиріг із крабовими паличками і бринзою
У рецепті використовується готове листкове тісто, що, звичайно ж, прискорить і спростить процес приготування пирога. Приготований попередньо томатний соус і такі інгредієнти пирога, як солонувата бринза, соковиті крабові палички і ароматний кріп - гарантія того, що пиріг вийде дуже смачним, ситним і сподобається всім, хто його спробує. Треба відзначити, що бринза досить часто використовується у випічці. Цей розсільний сир, приготований з овечого молока, має ніжний вершковий смак і одночасно пікантну різкість через велику кількость солі і вважається, без перебільшення, універсальним сиром для салатів, закусок і пирогів.
Ingredients
Тісто листкове
500 г.
Крабові палички
240 г.
Помідори
3 шт.
Цибуля ріпчаста
1 шт.
Сир бринза
300 г.
Кріп
за смаком
Масло вершкове
1 ст. л.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Олія рослинна
за смаком
Preparation steps
01
Цибулю очистити, дрібно нарізати, обсмажити на олії на розігрітій сковороді до золотистого кольору.
02
Зробити на помідорах надрізи, залити окропом на 2 хвилини, після чого зняти з помідорів шкірку, дрібно нарізати. Додати помідори до цибулі в сковороду. Додати за смаком сіль і перець, тушкувати протягом 10-15 хвилин.
03
Змастити вершковим маслом форму, викласти тісто, при цьому зробити бортики. Змастити зверху тісто томатним соусом зі сковороди, потім викласти нарізані крабові палички, а на них посипати шматочки сиру. Зверху прикрасити січеним кропом, поставити в духовку на 30 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores