
Гриби з начинкою
Перше, на що треба звернути увагу в цьому рецепті, це те, що для такої страви потрібно вибирати гриби з достатньо великою голівкою, щоб у неї без проблем помістилася начинка і в результаті було, що їсти. Якщо ж звернути увагу на начинку та салат, який подається з грибами, то видно, що ця страва складається практично зі здорової їжі. Часник - афродизіак, та й для здоров'я дуже корисний. Базилік дуже ароматний і ніжний. Ну а рукола, звичайно ж, дуже корисна і некалорійна. Тому представляємо вашій увазі смачну і корисну страву, з якою ви впораєтесь за півгодини, ну а з'їсте ще швидше! Через те, що смак страви передати просто неможливо. вам залишається тільки приготувати її та скуштувати особисто.
Ingredients for the recipe
Ingredients
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
1 ст. л.
Homemade Butter
25 г.
Garlic
2 зуб.
Parsley 70g
20 г.
Potts' Thai Red Curry Sauce with Galangal, Thai Basil and Lime Leaves 330g
6 шт.
Onion
1 шт.
Bread Crumbs
50 г.
Entrepinares Goat Cheese
30 г.
Arugula 50g
50 г.
Ellada Balsamic Vinegar 150ml
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Розігріти духовку до 220°С. У грибів відрізати ніжки, покласти капелюшки на деко верхом донизу. Посипати сіллю, перцем. Запікати 4 хвилини.
02
На слабкому вогні розтопити на сковороді вершкове масло. Покласти дрібно нарізаний часник, петрушку, панірувальні сухарі, листя базиліку, сіль, перець і тушкувати.
03
Вийняти капелюшки грибів з духовки, наповнити кошички, що утворилися отриманою масою. Зверху покласти диски козячого сиру.
04
Знову поставити в духовку на 5 хвилин, щоб сир розплавився.
05
Руколу збризнути оливковою олією і бальзамічним оцтом, додати сіль і перець за смаком. На тарілки викласти гриби, поруч укласти салат із руколи.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores