
Кекси з білим вином
Якщо ви вдосталь наготували звичайних (простих) кексів, мафінів і капкейків з фруктами і ягодами, горіхами і сухофруктами, а зараз шукаєте щось більш оригінальне і витончене, то представляємо вам рецепт кексів, до складу яких входять біле солодке десертне вино і цілі ягоди винограду. Повірте, ваших близьких і друзів вдасться здивувати, адже такі італійські вишукані кекси їм навряд чи вдавалося покуштувати. Та й прикрашати їх особливо не варто, цілком і повністю достатньо буде присипати трохи пудрою (або обійтись без цього). Виноград підійде будь-який, як червоний, так і зелений. Але все-таки краще зупинити вибір на червоному, і перевагу віддати солодким і не надто великим сортам.
Ingredients
Борошно пшеничне
300 г.
Розпушувач
7 г.
Сода
3 г.
Масло вершкове
150 г.
Цукор
130 г.
Яйце куряче
2 шт.
Виноград
120 г.
Вино біле
130 мл.
Preparation steps
01
Вершкове масло збити з цукром в пишну масу. Додати яйця (по одному) і ще трохи збити. Всипати просіяне борошно з розпушувачем і содою. Перемішуючи, підливати в тісто вино.
02
Виноград обваляти в борошні і змішати з тістом. Духовку розігріти до 190°C. Тісто вилити у формочки (заповнювати на половину) і поставити їх у духовку. Випікати кекси близько 20 хвилин. Потім, не відкриваючи духовки, залишити там на 5 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores