М'ясо в імбирно-мигдальному соусі - Image

М'ясо в імбирно-мигдальному соусі

Number of servings: 4Cooking time: 45 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Пекучий імбир, мигдаль, палітра спецій, йогурт, горіхи, свіже яловиче ніжне м'ясо - вся ця гама продуктів зробить справжній фурор на вашому святковому столі. Адже всі ці продукти входять до складу страви м'ясо в імбирно-мигдальному соусі. Вона, якомога краще підійде в якості головної страви для святкового столу. Повірте страва стане вашою фірмовою стравою, якщо ви її сьогодні приготуєте. Страва готується не дуже довго. Але м'ясо, приготоване з додавання мигдалю і імбиру має ніжний, мигдальний аромат і змішаний легкий пряний смак. Подавати таку страву можна з будь-яким гарніром. Спробуйте приготувати м'ясо в імбирно-мигдальному соусі. Вийде щось смачне, ароматне, пікантне, оригінальне, з божественним смаком.

Ingredients

Часник

3 зуб.

Імбир

3 ст. л.

Мигдаль

4 ст. л.

Курячий бульйон

500 мл.

Олія рослинна

2 ст. л.

Сіль

за смаком

Перець чорний

2 ст. л.

Цибуля

1 шт.

Гарам масала

1 ст. л.

Яловичина

700 г.

Йогурт

100 мл.

Зелений горошок

100 г.

Листя свіжої кінзи

25 г.

Зіра

2 ст. л.

Коріандр

2 ст. л.

Кардамон

2 ст. л.

Кориця

за смаком

Гвоздика (ціла)

1 ч. л.

Горіх мускатний (мелений)

1 ч. л.

Лавровий листок

1 шт.

Preparation steps

01

Спочатку потрібно скласти в блендер часник, імбир, мигдаль та курячий бульйон. Пульсувати все до отримання однорідної маси.

02

Розігріти рослинну олію у великій сковороді. Всипати на розігріту сковорідку цибулю та сіль. Готувати та перемішувати близько 4 хвилин.

03

Потім приготувати гарам масала. Взяти важку сковорідку з товстим дном. Помістити в неї зіру, коріанд, кардамон, чорний перець, корицю, гвоздику і лавровий лист і поставити на маленький або середній вогонь. Прожарити спеції, постійно помішувати, приблизно 10 хвилин. Потім зняти з вогню і повністю охолодити. Потім змолоти все в кавомолці. Додати мелений мускатний горіх. Перемішати та насипати в сковороду та готувати ще 1 хвилину.

04

Додати після цього нарізане м'ясо та добре перемішати.

05

Вилити в сковорідку вміст блендера та довести до кипіння. Готувати близько 15 хвилин до того часу, поки м'ясо не стане м'яким.

06

Висипати в сковороду йогурт, зелений горошок та кінзу. Готувати ще 1 хвилину.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

М'ясо в імбирно-мигдальному соусі – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua