Лимонно-імбирне йогуртове морозиво - Image

Лимонно-імбирне йогуртове морозиво

Number of servings: 4Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Незаперечно найулюбленішим десертом дорослих і дітей у всьому світі є морозиво. Смачне, соковите, холодне, його хочеться їсти не лише в жарку пору року, але і взимку. Навчитися готувати морозиво в домашніх умовах під силу кожному. Це дасть можливість уникнути вживання шкідливих добавок і консервантів. Дуже важливо правильно нагрівати, охолоджувати і змішувати інгредієнти на кожному етапі приготування цього улюбленого усіма десерту. Лимонно-імбирне морозиво - це поєднання гострого смаку імбиру, природної лимонної кислоти і солодкого меду. У результаті виходить просто неперевершений результат.

Ingredients

Вода

5 ст. л.

Цукор

5 ст. л.

Мед

1,5 ст. л.

Імбир

1,5 ч. л.

Йогурт

7 ст. л.

Вершки

6,5 ст. л.

Сік лимонний

1,5 ст. л.

Цедра лимонна

за смаком

Preparation steps

01

Вилити в каструлю воду, додати цукор, мед і тертий імбир. Поставити каструлю на середній вогонь, постійно помішувати, поки цукор не розчиниться.

02

Довести суміш в каструлі до кипіння, варити протягом 2 хвилин. Після чого, процідити в миску і остудити.

03

Додати в цю ж миску йогурт, вершки і цедру. Ретельно перемішати суміш, перекласти в ємність. Поставити в холодильник, в морозильну камеру на кілька годин, при цьому кожні 30 хвилин перемішуючи.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min