
Курячі сердечки з соусом
Курячі сердечка з соусом - це смачно і корисно, а рецепт приготування цієї страви неймовірно простий. Його добре використовувати в якості звичайного повсякденного обіду або вечері. Ситні курячі сердечка в делікатному соусі чудово поєднуються практично з будь-якими гарнірами, будь то: рис, гречка, картопляне пюре, макаронні вироби. Блюдо виходить по-справжньому ніжним, соковитим і ароматним. Важливо також витримати час тушкування, тоді курячі сердечка вийдуть дуже м'якими, а соус густим і насиченим.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Heart
500 г.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
100 г.
Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g
100 г.
Vinnytsia Mustard 125g
0,5 ст. л.
Dziugas Parmesan Cheese 40%
30 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
за смаком
Fresh Greens Mix 100g
за смаком
Polan Pickled Cherry Tomatoes 660g
3 шт.
Preparation steps
01
Сердечки промити, прибрати плівки, і обсмажити на сковороді в олії на середньому вогні до готовності протягом 25 хвилин.
02
Додати до сердець порізані шампіньйони і обсмажити все разом ще хвилин 5.
03
Залити в обсмажені сердечки з грибами вершки і гірчицю. Посолити, поперчити за смаком і добре перемішати.
04
Блюдо тушкувати на середньому вогні під кришкою до загустіння соусу. В кінці додати дрібно натертий пармезан і прогрівати, поки сир не розплавиться.
05
Готову страву посипати зеленню і прикрасити помідорами черрі.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores