
Крильця "медові" в мультиварці
Багато хто вважає, що крильця марно готувати і витрачати на них час, тому що там дуже мало м'яса і толком нічого їсти. Але проте крильця (особливо курячі) - це не тільки смачно, але й корисно. Адже в м'ясі курки дуже багато білка. Як зробити так, щоб страва з крилець стала ще більш корисною і з насиченим смаком? Для початку зробіть соус з меду, він зробить всю страва дуже м'якою і соковитою. Не бійтеся, що мед солодкий, а м'ясо курки - зрозуміло що навпаки. У підсумку ви отримаєте шикарну і просту страву. До речі, тут за вас майже всю роботу робить мультиварка, зберігаючи всі корисні вітаміни і мінерали, і при цьому робить страву дуже соковитою.
Ingredients
Курячі крильця
1 кг.
Мед
2 ст. л.
Томатна паста
2 ст. л.
Приправа для курки
за смаком
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Preparation steps
01
Крильця вимити й обсушити.
02
У мисці змішати мед, томатну пасту, приправу, сіль і чорний перець. Перемішати.
03
Змастити отриманим маринадом крильця, залишити маринуватися на 1 годину.
04
Увімкнути мультиварку, встановити режим "Випічка", додати 2 ст. л. рослинної олії, обсмажити крильця з кожного боку по 10-15 хвилин. Залити маринадом, увімкнути режим "Тушкування" на 30 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores