Полунично-імбирне варення - Image

Полунично-імбирне варення

Number of servings: 2Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Якщо ви любите готувати різні запаси на зиму, тоді вам точно сподобається наш рецепт. Що стосується полуничного варення, то його рецепт відомий вже дуже давно. Безумовно, воно дуже смачне і користується широкою популярністю у господинь. Але щоб внести різноманітність, пропонуємо вам рецепт з полуниці і імбиру. Ароматний і смачний імбир наповнить своїм запахом все варення, тому вам захочеться його скуштувати, як тільки відкриєте банку. Крім того, і імбир, і полуниця - це величезна кількість вітамінів для вас і ваших рідних в одній баночці. Варення можна їсти і просто з чаєм, і використовувати під час лікування або профілактики.

Ingredients

Полуниця

500 г.

Цукор

400 г.

Імбир

7 см.

Сіль

1 ч. л.

Лимон

1 шт.

Preparation steps

01

У каструлю вичавити лимонний сік, додати цукор і сіль. Поставити каструлю на вогонь, нагрівати до тих пір, поки цукор повністю не розчиниться і перетвориться на рідину. Додати полуницю і шматочки імбиру. Знімаючи пінку, довести до кипіння.

02

Дати охолонути і постояти протягом 12 годин в кімнаті. Після довести ще раз до кипіння.

03

Ошпарити окропом банки і кришки, розлити гаряче варення по банках, закрити кришками. Перед подачею дати настоятися 3 доби.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Полунично-імбирне варення – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua