Карамельні млинці на топленому молоці - Image

Карамельні млинці на топленому молоці

Number of servings: 5Cooking time: 35 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Млинці за цим рецептом готуються на топленому молоці: дуже смачному, солодкуватому і запашному. Топлене молоко виходить із незбираного молока в процесі його кип'ятіння і тривалого нагрівання. При тривалому нагріванні молоко набуває кремовий колір і карамельний присмак. Млинці на топленому молоці виходять м'якими, ніжними, у них карамельно-кремовий колір і насичений смак топленого молока. Це просто смакота! А якщо ще змастити млинчики приготовленою карамеллю з пластівцями мигдалю... Вийде прекрасне частування, яке, без сумніву, сподобається всім, хто його спробує.

Ingredients

Молоко пряжене

300 мл.

Борошно

6 ст. л.

Яйце

1 шт.

Цукор

2 ст .л.

Сіль

щіпка

Масло вершкове

80 г.

Мигдалеві пластівці

за смаком

Олія соняшникова

100 мл.

Preparation steps

01

Приготувати карамель. У підігріту каструлю додати масло. Вогонь при цьому має бути маленьким. Додати цукор 1 ст. л., пластівці мигдалю. Постійно помішувати.

02

Приготувати млинці. У каструлю влити топлене молоко, вбити 1 яйце, додати цукор, щіпку солі, 6 ст. л. борошна, олії соняшникової. Збити все. Перейти до смаження млинців.

03

Підготувати спеціальну сковороду для млинців. Змастити її олією. Влити суміш для млинців, рівномірно розподілити по усій поверхні сковорідки. Прожарити з обох боків. Викласти готовий млинець на тарілку. Згорнути. Змастити карамеллю.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Карамельні млинці на топленому молоці – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua