Італійський салат з пасти і сьомги - Image

Італійський салат з пасти і сьомги

Number of servings: 4Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Пропонуємо вашій увазі прекрасне і вишукану страву італійської кухні. Таке повноцінне блюдо стане для вашої родини просто справжнім подарунком. Воно вживається в якості самостійного блюда. Італійський салат з пасти і сьомги дуже збалансоване і корисна страва . Воно наповнить ваш організм силами та енергією. Сьомга - це в першу чергу білки для вашого організму. Омега- 3 , що міститься в сьомзі потрібна для нормального функціонування мозку , нервової та серцево- судинної системи. Макарони завдяки вмісту вуглеводів додадуть вашому організму енергії і сил. А капуста брокколі завдяки багатому хімічному складу освіжить ваш організм і наповнить його вітамінами ..

Ingredients

Паста

150 г.

Сьомга слабосолона

150 г.

Олія оливкова

20 мл.

Перець чорний

за смаком

Сіль

за смаком

Салат

40 г.

Брокколі

150 г.

Preparation steps

01

Макарони відварити в підсоленій воді. Воду злити. Рибу нарізати кубиками або скибочками.

02

Брокколі розібрати на суцвіття і відварити в підсоленій воді. Салат помити, просушити, нарвати руками.

03

Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію, перець і перемішати салат.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Італійський салат з пасти і сьомги – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua