
Гриби з корицею і лимонним соком
Цей рецепт припускає використання самих різних видів грибів, тобто господиням можна сміливо експериментувати. Гриби бажано не мити водою, просто обрізати плодоніжки і почистити капелюшки. Це сміливе поводження з грибами додасть у ваше меню цікаву закуску або гарнір до основного блюда. Своїм глибоким, насиченим смаком ця закуска зобов'язана швидко приготованим грибам, лимонному соку и кориці. Щоб до кінця насолодитися не тільки грибами, але і дивовижним корично-лимонним соусом, до страви необхідно приготувати шматок гарного свіжого білого або чорного хліба. Подавати гриби потрібно теплими або кімнатної температури.
Ingredients
Гриби
700 г.
Чебрець
2 гілочки
Петрушка
за смаком
Кориця
4 палички
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Лимонний сік
за смаком
Оливкова олія
за смаком
Часник
5 зубчиків
Preparation steps
01
У грибів обрізати плодоніжки і почистити капелюшки щіткою. Великі гриби нарізати.
02
На сковороді нагріти оливкову олію, додати часник, петрушку, чебрець, корицю, сіль, перець.
03
Зверху викласти гриби, смажити 10 хвилин.
04
Вимкнути вогонь, додати лимонний сік і перемішати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores