
Сирний пиріг з цукатами
Чи уявляли Ви коли-небудь собі, як повинен виглядати найсмачніший і вишуканий десерт у світі? Ось же він – неперевершений сирний пиріг з цукатами. Верх кулінарної досконалості. Ніжна сирна маса з солодкими цукатами, меленим мигдалем і ваніллю, запечена в духовці, набуває особливий, неповторний смак. Завдяки додаванню розпушувача (його можна замінити манною крупою) сирний пиріг набуває пористу, повітряну консистенцію. Всім відомо, що кращий сніданок для зростаючого організму – звичайно ж, кисломолочний сир. Але далеко не всі діти згодні їсти цей корисний продукт кожен день. Пропонована випічка – прекрасне рішення. Смачно, корисно, поживно. А головне – дитині сподобається.
Ingredients
Кисломолочний сир
400 г.
Борошно
150 г.
Розпушувач
5 г.
Яйце куряче
2 шт.
Цукати
200 г.
Мигдаль
20 г.
Цукор
40 г.
Ванілін
3 г.
Масло вершкове
20 г.
Пудра цукрова
30 г.
Сіль
за смаком
Preparation steps
01
Білки відокремити від жовтків і збити в пишну піну. Сир протерти через сито, додати жовтки, сіль, ванілін і цукор. Збити отриману масу і просіяти в неї борошно з розпушувачем, перемішуючи. Додати цукати, мигдаль (подрібнений).
02
Додати в сирну суміш білки і дуже обережно перемішати. Духовку розігріти до 190°C. Форму для випічки змастити вершковим маслом і викласти в неї сирну масу. Поставити форму в духовку і випікати близько 40 хвилин. Коли пиріг трохи охолоне, посипати цукровою пудрою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores