Баранина, маринована в ківі та м'яті - Image

Баранина, маринована в ківі та м'яті

Number of servings: 4Cooking time: 40 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Баранина, маринована в ківі та м'яті - прекрасне блюдо для святкового столу. Щоб отримати ідеальне блюдо, збалансоване за смаком, потрібно знати всі тонкощі приготування баранини в духовці. Гармонія досягається завдяки маринаду: лайму, м'яті, ківі, і звичайно ж спеціям. М'ята додасть м'ясу неповторний аромат, ківі - м'якість. Легку кислинку забезпечить лимонний сік. Також важливо правильно вибрати м'ясо - для запікання варто зупинити свій вибір на лопатці, вирізці або баранячій нозі. Спеції можуть бути різними, але краще - орегано, чебрець, майоран. На гарнір краще подати кус-кус, картопляне пюре або рис. У підсумку вийде просто приголомшливе блюдо!

Ingredients

Баранина

700 г.

Ківі

3 шт.

Лимон

0,5 шт.

М'ята

за смаком

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Preparation steps

01

М'яту промити і дрібно нарізати.

02

Ківі очистити від шкірки і подрібнити в блендері.

03

Для маринаду потрібно: змішати в окремій мисці пюре ківі і м'яту, а потім додати сік з половинки лимона. Все добре перемішати.

04

Покласти баранину в миску з маринадом, посолити і поперчити, за смаком. Поставити в холодильник і залишити маринуватися приблизно 1,5-2 години.

05

Потім сформувати невеликі котлетки і викласти їх у форму для запікання. Зверху полити маринадом і поставити форму в духовку. Запікати при температурі 180°С протягом 40-50 хвилин. Якщо м'ясо почне пригорати, можна накрити його фольгою.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min