Паска медова - Image

Паска медова

Number of servings: 4Cooking time: 3 h 20 minDifficulty: MediumMeal: Breakfast

Смачна ароматна паска - незамінний атрибут світлого свята Великодня. Якщо ви любите експерименти, і хочете чогось нового навіть у такій традиційній страві, як паска, спробуйте приготувати паску медову. Родзинки залишаються незмінним інгрідієнтом цієї страви, але разом з медом вона перетворюється на ще більш вишукану страву, не дивлячись на те, що вона традиційна і церковна. Мед додасть солодкість пасці, при цьому мед містить багато корисних речовин, які так необхідні навесні при авітамінозі.

Ingredients for the recipe

7 Flour 1kg
21.90

7 Flour 1kg

1 kg

Ingredients

7 Flour 1kg

1500 г.

Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs

8 шт.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

2.5 стакана

Homemade Butter

3/4 стакана

Raisins

200 г.

Litniy Med Honey 750g

1 ст.л.

Vash Tsukor Sugar 10kg

250 г.

Salt Egypt

0.5 ч.л.

Preparation steps

01

Для приготування опари змішати мед, трохи борошна і 1 яйце, дріжджі розмішати в склянці теплого молока і додати до медово-борошняної суміші. Через 10 хвилин додати решту молока, перемішати і дати підійти, накривши рушником.

02

Відокремити жовтки від білків. Жовтки розтерти з цукром в пишну масу. Білки збити в міцну піну з сіллю. Розтопити вершкове масло і остудити. З'єднати масло, жовтки, білки і родзинки.

03

Отриману суміш додати до опари, додати 3/4 частини борошна, вимісити тісто і залишити в теплі на 1-1,5 години, щоб підійшло. Після додати решту борошна, перемішати і дати підійти ще раз.

04

Готове тісто викласти у змащені форми для пасок на 1/3 об'єму, дати піднятися і випікати протягом 50-60 хвилин у прогрітій духовці при температурі 180°C. Готові, медові паски охолодити і змастити білковою глазур'ю (білок - 2 шт., цукор - 150 г.), посипати кондитерськими присипками. Дати охолонути.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

8

55 min