Тарт із горіхами - Image

Тарт із горіхами

Number of servings: 5Cooking time: 3 h 10 minDifficulty: DifficultMeal: Lunch

Тарт - це типовий для французької кухні відкритий пиріг з особливого пісочного тіста. Сьогодні ми спечемо десертний тарт із горіхами. В якості начинки для тарта будемо використовувати мигдаль і фісташки. Для всіх любителів солодощів цей пиріг стане справжнім кулінарним подивом. До речі, це дуже корисний десерт, так як у великій кількості містить фісташки і мигдаль. А фісташки і мигдаль, як відомо, багаті протеїнами, не містять холестерину і непов'язаних жирів. До того ж - це багате джерело важливих для організму людини мікроелементів. У них містяться мідь, марганець, фосфор, калій і магній. При всіх вищеописаних перевагах даного десерту, слід згадати ще один дуже важливий - тарт із горіхами, до того ж, неймовірно смачний.

Ingredients for the recipe

7 Flour 1kg
21.90

7 Flour 1kg

1 kg

Ingredients

7 Flour 1kg

225 г.

Salt Egypt

0,5 ч. л.

Eco Cardamom 6g

27 зерен

Homemade Butter

250 г.

Almond

200 г.

Roasted Pistachios

300 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

300 г.

Freshme Orange Juice 0.5l

150 мл.

Ovostar Liquid Egg Yolk Mix 1kg

6 шт.

Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g

2 ст. л.

Preparation steps

01

Розтовкти половину кардамона в ступці і змішати з 200 г. цукра, борошном і сіллю.

02

Вмішати масло і збити все в блендері. Додати 1 жовток, вимісити масу вручну, сформувати диск товщиною 2 см. і покласти в холодильник на півгодини.

03

Розкачати з тіста круг товщиною 5 мм., укласти у форму для запікання, проткнути в декількох місцях виделкою і поставити в морозилку на 2 години.

04

На форму з тістом покласти лист пергаменту. Випікати в розігрітій до 180°С 20 хвилин, без пергаменту ще 5 хвилин. Остудити.

05

Розтерти в ступці кардамон, покласти в блендер з горіхами і цукром (100 г.). Молоти, поки горіхи не стануть виділяти масло. Влити сік апельсина. Молоти ще 3 хвилини. Остудити, додати 4 жовтки і перемішати.

06

Викласти ложкою начинку на тісто. Поставити в духовку на 15 хвилин.

07

Змішати 1 жовток з вершками, змастити тарт і поставити його в духовку на 10 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min