Салат "Кобб" - Image

Салат "Кобб"

Number of servings: 2Cooking time: 30 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

«Кобб» - один з найбільш улюблених салатів у американців. За популярністю він аналогічний нашому салату «Олів'є». Це шикарне блюдо для прийому гостей і як основне блюдо на вечерю, сніданок, а також прекрасне доповнення до обіду. Поєднання білків з великою кількістю зеленого салату і спеціальним сирним соусом робить цей салат неповторним. Приготування цієї страви не займе багато часу. В рецепті салату «Кобб» головну кулінарну роль відіграє авокадо, бекон, помідори і листя салату. Підбір інгредієнтів можна робити на свій смак. Подається страва завжди чітко викладеними рядами з різних інгредієнтів і заправляється гострим соусом-заправкою.

Ingredients

Куряча грудка

1 шт.

Листя салату

50 г.

Яйця

2 шт.

Помідори

2 шт.

Авокадо

1 шт.

Селера

2 стебла

Чеддер

50 г.

Бекон

40 г.

Гірчиця

1 ч. л.

Часник

2 зубчики

Оливкова олія

4 ст. л.

Preparation steps

01

Для заправки часник пропустити через прес. Змішати з гірчицею і оливковою олією.

02

Бекон обсмажити на розпеченій сковороді 5 хвилин. Всі інгредієнти нарізати невеликими кубиками.

03

Викласти салатні листя. Зверху смужками викласти інші інгредієнти. Заправку подавати окремо.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min