Курка по-герцогськи - Image

Курка по-герцогськи

Number of servings: 4Cooking time: 35 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Куряче м'ясо універсальне: його можна готувати на грилі, на вогні, в вок-сковороді, запікати в духовці, варити або смажити на сковороді. Курка по-герцогськи - один з безлічі смачних рецептів приготування курячих страв. Якщо строго дотримуватися дієти, але при цьому не відмовляти собі в улюблених м'ясних ласощах, для страви бажано вибирати грудки найбільш молодої птиці, молоде м'ясо набагато корисніше і більш дієтичне, ніж старе. Готове м'ясо кладуть на сервіровочні тарілки, поливають соусом, прикрашають зеленню і відразу подають до столу.

Ingredients

Грудинка куряча

4 шт.

Масло вершкове

1,5 ст. л.

Олія рослинна

2 ч. л.

Бульйон курячий

4 ст. л.

Портвейн

4 ст. л.

Вершки 10%

4 ст. л.

Бренді

2 ст. л.

Яйце куряче

1,5 шт.

Preparation steps

01

Розігріти сковороду, покласти в сковороду вершкове масло і влити рослинну олію. Викласти курячі грудки, обсмажувати до золотистого кольору.

02

Додати до курки в сковороду бульйон і бренді, тушкувати до готовності курки. Перекласти готове м'ясо на гарячі тарілки.

03

Змішати в невеликій каструлі вершки і яєчні жовтки, перемішати. Поставити на вогонь, нагріти, але не доводити до кипіння. Влити в суміш жовтків і вершків теплий бренді, підпалити. Коли соус вигорить, полити ним курку на тарілці, подавати відразу ж.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Курка по-герцогськи – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua