Форель в листковому тісті - Image

Форель в листковому тісті

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Форель в листковому тісті - це ще один дуже простий спосіб смачно приготувати форель. Для приготування такої страви вам знадобиться не багато продуктів, до того ж, всі вони доступні. Готувати цю страву нескладно, а за часом - досить швидко. Саме таке блюдо може виступати в якості закуски, а може виступати і в ролі доповнення до гарніру. Форель в листковому тісті - це дуже смачний рецепт, який безсумнівно сподобається багатьом. Втім, замість форелі тут можна використовувати й іншу червону рибу - лосося, сьомгу або взагалі, іншу начинку, все це на ваш смак.

Ingredients

Форель

200 г.

Листкове прісне тісто

200 г.

Яйце

1 шт.

Cіль

за смаком

Чорний мелений перець

за смаком

Соняшникова олія

за смаком

Preparation steps

01

Форель розрізати на порційні шматочки, добре їх промити і висушити на паперовому рушнику.

02

Листкове тісто розкатати, але не дуже тонко.

03

Кожен шматочок риби за смаком посолити і поперчити з різних сторін.

04

Нарізати тісто на квадратики. У центр кожного викласти шматочки риби і згорнути тісто рулетом. Краї добре скріпити зубочистками.

05

На деко, змащене маслом, викласти отримані пиріжки. Щоб тісто не пузирилося, зубочисткою зробити кілька отворів. Зверху тісто змастити збитим яйцем.

06

Деко поставити в духовку, розігріту до 200°С і випікати близько 15-20 хвилин, щоб форель добре пропеклась.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Форель в листковому тісті – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua